Президент ФБУ Іван Крулько: ” Я докладу максимум зусиль,аби зробити біатлон спортом номер один в Україні”

Новини
27.11.23

Підсумовуючи урочисту конференцію з нагоди 60-ти річчя біатлону в Україні, що пройшла 26 листопада, Президент ФБУ Іван Крулько на своїй сторінці у facebook пообіцяв вивести біатлон на новий рівень.

Зокрема Іван Крулько написав наступне:

“Як Президент Федерації біатлону провів урочисту конференцію з нагоди 60- річчя біатлону в Україні.

60 років це, без перебільшення, визначна дата. Мало видів спорту в нашій країні можуть похизуватися такими ювілеями.

І звісно, ми б не згадували цьогоріч шістдесятилітню історію біатлону в Україні, якби не ціла плеяда самовідданих, талановитих і видатних людей. Тому, на урочистій конференції відбулося нагородження спортсменів, тренерів, меценатів, спортивних діячів і усіх тих, хто долучився до розвитку біатлону в Україні.

Окремо хочу подякувати НОК України та особисто Вадиму Гутцайту, котрий високо оцінив наші досягнення. Дякую органам державної влади, зокрема Верховній Раді України, кабінету Міністрів України, Міністерству молоді та спорту, які висловили нам свою повагу та вирішили долучитися до нагородження спортивної біатлонної спільноти.

Без злагодженої роботи ми б ніколи не мали тих високих досягнень та медалей, котрі вже є у нашому доробку.

Я, зі свого боку, як Президент ФБУ, готовий докласти максимум зусиль аби зробити біатлон спортом номер один у країні, а Україну господаркою міжнародних біатлонних змагань.

Хоч ці роки і для біатлону, і для українського спорту вцілому є напрочуд важкими, ми вже зробили багато аби вивести біатлон на новий рівень розвитку.

Зокрема, запровадили урок біатлону на національному рівні у загальноосвітніх школах. Відтепер у рамках уроку фізкультури, можна займатися біатлоном.

Ми запустили програму підтримки перших тренерів, тим самим мотивувавши їх знаходити та виховувати потужний резерв для національно збірної. Бо кожен тренер, що знайшов та виховав біатлоніста, який увійшов до збірної, отримуватиме пожиттєву винагороду від ФБУ- 10% від суми нагороди спортсмена.

Ми створили фонд, який допоможе зібрати необхідні кошти для відбудови біатлонної інфраструктури, зокрема бази у Чернігові.

І це лише перший рік моєї роботи як Президента. Попереду ще дуже багато роботи та дуже багато планів і я переконаний, що доклавши спільних зусиль та працюючи як одна команда, ми ще не раз побачимо український стяг на міжнародних п’єдесталах!

Вітаю усіх із початком нового біатлонного сезону та бажаю нам всім перемог!

Інші новини
23.01.24

Поліна Пуцко виборола бронзу на Юнацьких Олімпійських іграх у Кореї!

24.12.23

ЗОЛОТО ЮНІОРІВ, ПРОГРЕС МОЛОДІ ТА ІСТОРИЧНИЙ МАС-СТАРТ: ПЕРШИЙ ТРИМЕСТР ПОЗАДУ

26.01.24

Христина Дмитренко виборола бронзу у жіночому спринті на Чемпіонаті Європи!

Долучайтесь до підтримки нашої федераціії

Кожен з нас може долучитись до відновлення та створення кращіх умов для нашої збірної. Навіть маленький внесок зробить велику справу.